Dagmenu Boulevard Hotel Scheveningen

(Maandag, Vrijdag) Tomatensoep (menu prijs)
(Dinsdag, Zaterdag) Groentesoep (menu prijs)
(Donderdag) Champignonsoep (menu prijs)
Runder Carpaccio (+ € 3,50)
Rivierkreeftenkroket (+ € 4,50)

***

Kogelbiefstuk €30,50 (menu prijs)

Rode wijn saus, peperroom saus, champignonroomsaus

Kipfilet €26,50 (menu prijs)

Met gebakken champignons, peperroom saus, champignonroomsaus

Wienerschnitzel €26,50 (menu prijs)

Met gebakken champignons, peperroom saus, champignonroomsaus

Runder Stoof €30,50 (menu prijs)

Sukade, krieltjes, bospeen, spruitjes, spekjes, champignons

Zalmfilet €29,50 (menu prijs)

Witte wijn saus

Kabeljauw €28,50 (menu prijs)

Lekkerbek

Kaasfondue €28,00 (menu prijs)

Rauwkost en stokbrood

Alle gerechten worden geserveerd met:

Groente van de dag, Gemengde frisse salade, frites

***

Dame Blanche/Vruchten ijs (menu prijs)

Cheesecake citroen en framboos (+ €2,50)

Appel-kruimelgebak slagroom (+ €2,25)

Onze drank kaart