Dagmenu Boulevard Hotel Scheveningen
(Maandag, Vrijdag) Tomatensoep (menu prijs)
(Dinsdag, Zaterdag) Groentesoep (menu prijs)
(Donderdag) Champignonsoep (menu prijs)
Runder Carpaccio (+ € 3,50)
Rivierkreeftenkroket (+ € 4,50)
***
Kogelbiefstuk €30,50 (menu prijs)
Rode wijn saus, peperroom saus, champignonroomsaus
Kipfilet €26,50 (menu prijs)
Met gebakken champignons, peperroom saus, champignonroomsaus
Wienerschnitzel €26,50 (menu prijs)
Met gebakken champignons, peperroom saus, champignonroomsaus
Runder Stoof €30,50 (menu prijs)
Sukade, krieltjes, bospeen, spruitjes, spekjes, champignons
Zalmfilet €29,50 (menu prijs)
Witte wijn saus
Kabeljauw €28,50 (menu prijs)
Lekkerbek
Kaasfondue €28,00 (menu prijs)
Rauwkost en stokbrood
Alle gerechten worden geserveerd met:
Groente van de dag, Gemengde frisse salade, frites